Iki nemokamo pristatymo liko 24.20€

Kas mes?

Jau 5 metai kaip dirbame elektroninės komercijos srityje, tiekdami pigias elektronikos, elektros ir kitas prekes. Mūsų aukščiausias prioritetas yra kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, todėl jei kyla klausimų, drąsiai kreipkitės, mielai pabendrausim!


 

IMOU Tinklo kamera 4MP IR CUBE POE IPC-K42AP

Prekės kodas: 1373341955

Turimas kiekis: 5

IMOU IR Cube PoE 4 MP kamera užtikrina aukštos raiškos patalpų stebėjimą ir paprastą montavimą naudojant maitinimą per Ethernet (PoE). Joje įdiegta pažangi infraraudonųjų spindulių technologija, užtikrinanti aiškų naktinį matymą, lankstus Wi-Fi / Ethernet ryšys ir nuotolinis stebėjimas naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę, todėl ji puikiai tinka patikimiems namų ar verslo apsaugos sprendimams.

7005 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Imou

IMOU IR Cube PoE 4MP - Pažangus patalpų stebėjimas

Atraskite IMOU IR Cube PoE 4MP kamerą - geriausią sprendimą pažangiam patalpų stebėjimui. Ši elegantiška ir kompaktiška kamera, skirta namams, biurams, mažmeninės prekybos patalpoms ir kt., puikiai įsilieja į bet kokią aplinką ir užtikrina išskirtines saugumo charakteristikas.

Pagrindinės funkcijos:

  • Didelės raiškos vaizdo įrašas: Užfiksuokite ryškų ir aiškų 4 megapikselių vaizdo įrašą, užtikrinantį išsamią stebėjimo medžiagą.
  • Maitinimas per Ethernet (PoE): Supaprastinkite diegimą naudodami PoE funkciją, kai maitinimui ir duomenų perdavimui naudojamas vienas eterneto kabelis.
  • Pažangi infraraudonųjų spindulių (IR) technologija: Dėl integruotų infraraudonųjų spindulių šviesos diodų užtikrinamas aiškus vaizdas esant silpnam apšvietimui arba naktį.
  • Lankstus ryšys: Palaikomos Wi-Fi ir eterneto jungčių galimybės, kad būtų galima įvairiapusiškai įdiegti ir nustatyti.
  • Mobiliosios programėlės integracija: Imou Life (Google Play versija) mobiliąja programėle išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje stebėkite tiesioginę transliaciją, peržiūrėkite įrašus ir reguliuokite nustatymus nuotoliniu būdu.
  • Judesio aptikimo įspėjimai: Gaukite momentinius įspėjimus į savo įrenginį, kai kameros matymo lauke aptinkamas judesys.
  • Kompaktiškas ir elegantiškas dizainas: Neakivaizdžiai įsilieja į bet kokią patalpų aplinką, puikiai tinka neįkyriam stebėjimui.
  • Platus pritaikymas: Idealiai tinka namų apsaugai, biurų stebėjimui, mažmeninės prekybos stebėjimui ir kt.
  • Patogi vartotojui sąsaja: Lengva sąranka ir intuityvūs valdikliai užtikrina paprastą valdymą visų lygių naudotojams.

Idealiai tinka namų savininkams, norintiems apsaugoti savo šeimą ir turtą, taip pat įmonėms, siekiančioms pagerinti savo saugumo infrastruktūrą, IMOU IR Cube PoE 4 MP kamera siūlo patikimumą, našumą ir paprastą naudojimą vienoje kompaktiškoje pakuotėje.

Kodėl verta rinktis IR Cube PoE 4MP?

Pasirinkę IMOU IR Cube PoE 4 MP kamerą, galėsite lengvai stebėti aukštos kokybės patalpas. Jos 4 megapikselių skiriamoji geba užtikrina aiškų ir detalų vaizdą, o maitinimas per Ethernet (PoE) supaprastina įrengimą, nes maitinimas ir duomenų perdavimas sujungiamas į vieną kabelį. Pažangi infraraudonųjų spindulių (IR) technologija dieną ar naktį užtikrina patikimą stebėjimą prasto apšvietimo sąlygomis. Dėl lanksčių ryšio galimybių, įskaitant Wi-Fi ir Ethernet, nustatymai yra universalūs, kad atitiktų jūsų poreikius. Be vargo valdykite ir stebėkite iš bet kurios vietos naudodami Imou Life (Google Play versija) mobiliąją programėlę, todėl šis įrenginys idealiai tinka namų apsaugai, biuro stebėjimui ar mažmeninės prekybos stebėjimui.

Nuorodą į gamintojo puslapį: IR Cube PoE 4MP

Kita Imou produkciją galite rasti čia: Imou

Imou Life (Google Play versija)

Savybės
IR pašvietimas Yes
Kameros korpuso tipas Cube
Kameros tipas HDTV/Megapixel
Lęšis 2.8 mm
Vaizdo kameros maitinimas 12V/PoE
Vaizdo kameros raiška 4 Mega Pixel
Įėjimo/išėjimo jungtys 1; 1; 1

Įprastai prekes pristatome per 1-3 darbo dienas.
  
Pristatymo būdai:

  • DPD kurjeris
  • DPD paštomatai

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas gali keistis ir būti pateikiamas tik mums patvirtinus Jūsų užsakymą. Apie tai informuosime elektroniniu paštu arba telefonu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
IMOU IR Cube PoE 4 MP kamera užtikrina aukštos raiškos patalpų stebėjimą ir paprastą m..
7005
Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37066342234

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink