Iki nemokamo pristatymo liko 24.20€

Kas mes?

Jau 5 metai kaip dirbame elektroninės komercijos srityje, tiekdami pigias elektronikos, elektros ir kitas prekes. Mūsų aukščiausias prioritetas yra kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, todėl jei kyla klausimų, drąsiai kreipkitės, mielai pabendrausim!


 

IMOU Belaidė kamera 3MP Cell 3C IPC-K9DCP-3T0WE-V2

Prekės kodas: 1403487459

Turimas kiekis: 1

IMOU Cell 3C 3MP kamera veikia belaidžiu, saulės energija maitinamu būdu, turi didelės skiriamosios gebos 3MP vaizdo įrašą, naktinį matymą iki 15 metrų atstumu ir pažangią žmogaus aptikimo funkciją. Ji turi dvipusio garso funkciją, yra atspari atmosferos poveikiui ir lengvai nustatoma naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę, todėl puikiai tinka lauko apsaugai.

6521 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Imou

IMOU Cell 3C 3MP kamera - pažangus baterijomis maitinamas apsaugos sprendimas

IMOU Cell 3C 3MP kamera - tai pažangiausias saugumo sprendimas, skirtas lauko aplinkai, pasižymintis pažangių funkcijų ir patikimumo deriniu.

Pagrindinės savybės:

  • Akumuliatorinis maitinimas su saulės kolektoriumi: Belaidžiu ryšiu veikia su įmontuotu akumuliatoriumi ir saulės baterija, užtikrinančia nuolatinį energijos tiekimą, todėl veikia nepertraukiamai.
  • Didelės raiškos vaizdo įrašas: 3 MP (2304x1296) progresyvaus nuskaitymo CMOS jutiklis ir 2,8 mm objektyvas užtikrina aiškią ir detalią vaizdo medžiagą.
  • Naktinis matymas: Kamera turi infraraudonųjų spindulių šviesos diodus, todėl jos naktinio matymo nuotolis siekia iki 15 metrų (50 pėdų) ir užtikrina matomumą esant prastam apšvietimui.
  • Vaizdo suspaudimas: Naudojama efektyvi H.265 suspaudimo technologija, kad būtų sumažintas duomenų srauto pralaidumas ir saugyklos naudojimas, o vaizdo įrašas būtų aukštos kokybės.
  • Belaidis ryšys: Palaikomas 2,4 GHz Wi-Fi, kad būtų užtikrintas sklandus belaidis ryšys, palengvinantis paprastą sąranką ir lanksčią vietą.
  • Žmogaus aptikimas per PIR: naudojami pasyvieji infraraudonųjų spindulių (PIR) jutikliai, kad būtų galima tiksliai aptikti žmogaus judėjimą ir sumažinti klaidingų pavojaus signalų, kuriuos sukelia naminiai gyvūnai ar kiti objektai, skaičių.
  • Dvipusis garsas: Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia palaikyti dvikryptį garso ryšį, todėl galima nuotoliniu būdu bendrauti su lankytojais arba atbaidyti įsibrovėlius.
  • Įrašymas SD kortelėje: SD kortelė: palaikoma vietinė saugykla, todėl vaizdo įrašus galima patogiai ir saugiai saugoti.
  • Imou Life programėlė ir kompiuterio programinė įranga: Suteikia galimybę nuotoliniu būdu pasiekti ir valdyti kameros nustatymus ir įrašus naudojant Imou Life (Google Play versija) išmaniojo telefono programėlę ir kompiuterio programinę įrangą.
  • Išmanusis įrašymas ir debesų saugykla: Siūlomos išmaniosios įrašymo ir aptikimo funkcijos, o filmuotą medžiagą galima saugoti vietoje microSD atmintinėje ir IMOU Protect debesyje (pagal prenumeratą).
  • Oro sąlygoms atspari konstrukcija: IP65 atsparumo atmosferos poveikiui klasė, užtikrinanti ilgaamžiškumą ir patikimumą.

IMOU Cell 3C 3MP kamera yra idealus pasirinkimas lauko apsaugos stebėjimui, nes ji veikia nuo akumuliatoriaus ir įkraunama iš saulės baterijos. Didelės raiškos vaizdo įrašai, pažangus žmogaus aptikimas, naktinis matymas, dvipusis garsas ir lanksčios saugojimo parinktys užtikrina visapusiškas stebėjimo galimybes. Nesvarbu, ar ji skirta naudoti gyvenamosiose patalpose, ar komercinėms reikmėms, dėl patogios Imou Life (Google Play versija) programėlės integracijos ir patvarios konstrukcijos ji yra patikimas variantas saugumui ir ramybei lauke didinti.

Kodėl verta rinktis IMOU Cell 3C 3MP?

IMOU Cell 3C 3MP kamera yra universalus lauko apsaugos sprendimas, turintis belaidžio ryšio funkcijas ir maitinamas saulės baterijos, kad veiktų nepertraukiamai. Ji siūlo didelės raiškos 3 MP vaizdo įrašus, naktinį matymą iki 15 metrų atstumu ir pažangų žmogaus aptikimą naudojant PIR jutiklius. Dvipusis garsas, oro sąlygoms atspari konstrukcija ir paprasta sąranka naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę užtikrina patikimą stebėjimą ir ramybę jūsų turtui.

Nuorodą į gamintojo puslapį: Cell 3C 3MP

Kita Imou produkciją galite rasti čia: Imou

Imou Life (Google Play versija)

Savybės
Belaidžio ryšio tipas WLAN
IR pašvietimas Yes
Kameros korpuso tipas Bullet
Lęšis 3.6 - 4mm
Montavimas Outdoor
Vaizdo kameros maitinimas 12V
Vaizdo kameros raiška 5 Mega Pixel

Įprastai prekes pristatome per 1-3 darbo dienas.
  
Pristatymo būdai:

  • DPD kurjeris
  • DPD paštomatai

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas gali keistis ir būti pateikiamas tik mums patvirtinus Jūsų užsakymą. Apie tai informuosime elektroniniu paštu arba telefonu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
IMOU Cell 3C 3MP kamera veikia belaidžiu, saulės energija maitinamu būdu, turi didelės skiriamosios ..
6521
Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37066342234

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink