Iki nemokamo pristatymo liko 24.20€

Kas mes?

Jau 5 metai kaip dirbame elektroninės komercijos srityje, tiekdami pigias elektronikos, elektros ir kitas prekes. Mūsų aukščiausias prioritetas yra kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, todėl jei kyla klausimų, drąsiai kreipkitės, mielai pabendrausim!


 

IMOU Belaidė kamera 4MP TURRET SE IPC-T42EP

Prekės kodas: 1387788274

Turimas kiekis: 8

IMOU Turret SE 4MP kamera užtikrina didelės raiškos vaizdo įrašus, dirbtinio intelekto valdomą žmonių aptikimą ir naktinį matymą iki 30 metrų, kad būtų galima patikimai stebėti saugumą. Jos 108° plataus kampo objektyvas užtikrina visapusišką aprėptį, o dėl oro sąlygoms atsparios konstrukcijos ją galima naudoti lauke. Su dvipusio garso funkcija, lanksčiomis saugojimo parinktimis ir paprastu įdiegimu naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę, ši kamera puikiai tinka namų ar verslo stebėjimui.

4179 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Imou

IMOU Turret SE 4MP kamera - pažangus stebėjimo sprendimas

IMOU Turret SE 4MP kamera sukurta taip, kad užtikrintų išskirtinį saugumo stebėjimą, derinant pažangiausias funkcijas ir intuityvų funkcionalumą, todėl idealiai tinka gyvenamosioms ir komercinėms patalpoms.

Pagrindinės funkcijos:

  • 4 MP didelės raiškos vaizdo įrašas: 4 MP raiškos kamera: 4 MP raiška fiksuoja detalius ir ryškius vaizdo įrašus, užtikrinančius aiškų matomumą ir tikslų objektų bei asmenų identifikavimą, kad būtų galima užtikrinti geresnį saugumo stebėjimą.
  • Žmogaus aptikimas naudojant dirbtinį intelektą: Naudojama pažangi dirbtinio intelekto technologija, kad būtų galima tiksliai atskirti žmogaus judėjimą nuo kitų veiksmų, sumažinti klaidingus pavojaus signalus, kuriuos sukelia naminiai gyvūnai, transporto priemonės ar aplinkos veiksniai, ir užtikrinti, kad gautumėte atitinkamus įspėjimus.
  • Išmanieji judesio įspėjimai: Aptikus judesį, į išmanųjį telefoną realiuoju laiku gaunami pranešimai, leidžiantys greitai stebėti ir reaguoti į galimus saugumo incidentus, nesvarbu, ar esate namuose, ar išvykę.
  • Naktinis matymas: Kamera turi galingus infraraudonųjų spindulių šviesos diodus, todėl iki 30 metrų (98 pėdų) atstumu, esant silpnam apšvietimui arba visiškoje tamsoje, galima matyti aiškią vaizdo medžiagą, užtikrinant nepertraukiamą stebėjimą dieną ir naktį.
  • Platus matymo kampas: Kamera turi 108° plataus kampo objektyvą, kuris užtikrina plačią aprėptį, sumažina akląsias zonas ir užtikrina visapusišką didesnių teritorijų stebėjimą naudojant mažiau kamerų.
  • Oro sąlygoms atspari konstrukcija: IP67 atsparumo atmosferos poveikiui klasė užtikrina, kad kamera atlaikytų įvairias oro sąlygas, todėl ją galima patikimai įrengti lauke ir ji yra ilgaamžė.
  • Dvipusis garsas: Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia bendrauti su lankytojais ar įsibrovėliais realiuoju laiku, taip sustiprinant saugumo priemones ir suteikiant galimybę bendrauti nuotoliniu būdu.
  • Lanksčios saugojimo galimybės: Galimybė rinktis debesų saugyklą arba vietinę saugyklą su MicroSD kortele (iki 256 GB) - tai patogios ir saugios vaizdo įrašų saugojimo galimybės.
  • Privatumo apsauga: Įjunkite privatumo režimą per Imou Life. (Google Play versija) programėlę, kad išjungtumėte tiesioginę peržiūrą ir įrašymą, kai pageidaujama privatumo, ir taip užtikrintumėte ramybę.
  • Lengvas montavimas: Kamera lengvai integruojama į esamą Wi-Fi tinklą, nesudėtingas diegimo procesas per Imou Life. (Google Play versija) programėlę, todėl ja gali naudotis bet kokio techninio išsilavinimo naudotojai.

IMOU Turret SE 4MP kamera siūlo pažangias stebėjimo galimybes, pritaikytas šiuolaikinių namų ir įmonių saugumo poreikiams tenkinti. Didelės raiškos vaizdo įrašas, dirbtinio intelekto technologija paremtas aptikimas, naktinis matymas, plataus kampo aprėptis ir patvari konstrukcija užtikrina patikimą ir visapusišką stebėjimą. Nesvarbu, ar naudojama gyvenamųjų namų, ar komercinių patalpų stebėjimui, Turret SE užtikrina ramybę dėl savo patikimų funkcijų ir patogaus valdymo.

Kodėl verta rinktis IMOU Turret SE 4MP?

Pasirinkti IMOU Turret SE 4MP kamerą - protingas sprendimas tiems, kurie ieško patikimo ir pažangaus apsaugos stebėjimo. Kamera fiksuoja didelės skiriamosios gebos 4MP vaizdo įrašus, todėl užtikrinama aiški ir detali filmuota medžiaga, kuri yra labai svarbi atpažįstant veidus ir objektus. Jos dirbtiniu intelektu paremtas žmogaus aptikimas sumažina klaidingų pavojaus signalų skaičių, nes tiksliai atskiria žmogaus judesius nuo kitų veiksmų, todėl gaunate atitinkamus įspėjimus. Turret SE turi naktinio matymo iki 30 metrų galimybę, todėl užtikrina nuolatinį stebėjimą dieną ir naktį. Platus 108° matymo kampas užtikrina visapusišką aprėptį, o oro sąlygoms atspari konstrukcija garantuoja patvarumą įvairiomis lauko sąlygomis. Be to, kameroje yra dvipusis garsas bendravimui realiuoju laiku, lanksčios saugojimo parinktys ir paprastas diegimas naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę, todėl ji yra patogus ir veiksmingas apsaugos sprendimas tiek namų, tiek verslo aplinkoje.

Nuoroda į gamintojo puslapį: Turret SE 4MP

Kita Imou produkciją galite rasti čia: Imou

Imou Life (Google Play versija)

Savybės
Belaidžio ryšio tipas WLAN
IR pašvietimas Yes
Kameros korpuso tipas Eyeball
Lęšis Varifocal
Vaizdo kameros raiška 4 Mega Pixel
Įėjimo/išėjimo jungtys Built-in

Įprastai prekes pristatome per 1-3 darbo dienas.
  
Pristatymo būdai:

  • DPD kurjeris
  • DPD paštomatai

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas gali keistis ir būti pateikiamas tik mums patvirtinus Jūsų užsakymą. Apie tai informuosime elektroniniu paštu arba telefonu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
IMOU Turret SE 4MP kamera užtikrina didelės raiškos vaizdo įrašus, dirbtinio intelekto..
4179
Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37066342234

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink