Iki nemokamo pristatymo liko 24.20€

Kas mes?

Jau 5 metai kaip dirbame elektroninės komercijos srityje, tiekdami pigias elektronikos, elektros ir kitas prekes. Mūsų aukščiausias prioritetas yra kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, todėl jei kyla klausimų, drąsiai kreipkitės, mielai pabendrausim!


 

IMOU Belaidė kamera CUE 2E IPC-C22SP-D

Prekės kodas: 1373330227

Turimas kiekis: 6

IMOU Cue 2E kamera turi 1080P Full HD vaizdo įrašą, dirbtinio intelekto žmogaus aptikimo funkciją ir išmaniuosius įspėjimus apie judesį, kad užtikrintų patikimą namų saugumą. Dvipusis garsas, naktinis matymas iki 10 metrų ir 131° plataus kampo objektyvas užtikrina visapusišką aprėptį. Mėgaukitės lanksčiomis saugojimo parinktimis ir paprastu įdiegimu naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę, kad galėtumėte jaustis ramiau.

2160 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Imou

IMOU Cue 2E kamera - Išmaniųjų namų apsauga

IMOU Cue 2E kamera siūlo pažangias stebėjimo galimybes, pritaikytas šiuolaikiniam namų saugumui. Ši kamera su didelės raiškos vaizdo įrašu, išmaniosiomis dirbtinio intelekto funkcijomis ir patogiomis funkcijomis užtikrina, kad jūsų turtas būtų veiksmingai stebimas dieną ir naktį. Nesvarbu, ar esate namuose, ar išvykę, Cue 2E užtikrina ramybę dėl savo išsamių funkcijų.

Pagrindinės funkcijos:

  • 1080P Full HD vaizdo įrašas: Krištolo skaidrumo vaizdo kokybė, kad būtų užfiksuota kiekviena detalė.
  • AI žmogaus aptikimas: Pažangi dirbtinio intelekto technologija, leidžianti tiksliai atpažinti žmogaus pavidalus ir sumažinanti klaidingų pavojaus signalų skaičių.
  • Išmanieji įspėjimai apie judesį: Aptikus judesį, išmaniuoju telefonu iškart gaunami pranešimai.
  • Dvipusis garsas: Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis bendravimui realiuoju laiku.
  • Naktinis matymas: Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo funkcija užtikrina aiškią vaizdo medžiagą iki 10 metrų visiškoje tamsoje.
  • Platus matymo kampas: 131° plataus kampo objektyvas aprėpia daugiau jūsų erdvės.
  • Debesis ir vietinė saugykla: Įrašus saugiai išsaugokite Imou Cloud arba naudokite MicroSD kortelę (iki 256 GB).
  • Privatumo režimas: Lengvai įjunkite privatumo režimą, kad išjungtumėte tiesioginę peržiūrą ir įrašymą.
  • Lengvas montavimas: Greitas ir paprastas nustatymas naudojant Imou Life. (Google Play versija)

Kamera IMOU Cue 2E yra puikus pasirinkimas norint padidinti savo namų saugumą dėl išmaniųjų funkcijų ir patikimo veikimo.

Kodėl verta rinktis Imou Cue 2E?

IMOU Cue 2E yra idealus pasirinkimas namų apsaugai dėl pažangių funkcijų ir patogaus dizaino. 1080P Full HD vaizdo įrašas ir dirbtinio intelekto žmogaus aptikimo funkcija užtikrina aiškų vaizdą ir tikslią stebėseną, todėl sumažėja klaidingų pavojaus signalų. Išmanieji įspėjimai apie judesį jus informuoja realiuoju laiku, o dvipusis garsas leidžia sklandžiai bendrauti. Naktinio matymo funkcijos užtikrina patikimą stebėjimą net esant prastam apšvietimui, o platus matymo kampas užtikrina visapusišką aprėptį. Dėl paprasto įdiegimo naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę ir lanksčių saugojimo galimybių Cue 2E yra nesudėtingas sprendimas, padėsiantis apsaugoti jūsų namus. Apskritai tai išmanus, patikimas ir veiksmingas būdas padidinti savo saugumą.

Nuorodą į gamintojo puslapį: Cue 2E

Kita Imou produkciją galite rasti čia: Imou

Imou Life (Google Play versija)

Savybės
Kameros korpuso tipas Dome
Vaizdo kameros raiška 2 Mega Pixel

Įprastai prekes pristatome per 1-3 darbo dienas.
  
Pristatymo būdai:

  • DPD kurjeris
  • DPD paštomatai

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas gali keistis ir būti pateikiamas tik mums patvirtinus Jūsų užsakymą. Apie tai informuosime elektroniniu paštu arba telefonu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
IMOU Cue 2E kamera turi 1080P Full HD vaizdo įrašą, dirbtinio intelekto žmogaus aptikimo funk..
2160
Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37066342234

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink