Iki nemokamo pristatymo liko 24.20€

Kas mes?

Jau 5 metai kaip dirbame elektroninės komercijos srityje, tiekdami pigias elektronikos, elektros ir kitas prekes. Mūsų aukščiausias prioritetas yra kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, todėl jei kyla klausimų, drąsiai kreipkitės, mielai pabendrausim!


 

IMOU Belaidė kamera CRUISER SE+ 4MP IPC-S41FEP

Prekės kodas: 1384820925

Turimas kiekis: 3

IMOU Cruiser SE+ 4MP kamera siūlo itin didelės raiškos vaizdo įrašus, 360° pasukimą ir 90° pakreipimą bei dirbtinio intelekto valdomą žmogaus aptikimą. Su naktiniu matymu iki 30 m atstumu, išmaniuoju judesio sekimu, dvipusiu garsu ir oro sąlygoms atsparia konstrukcija ji užtikrina visapusišką ir patikimą lauko apsaugą. Dėl paprasto įrengimo ir lanksčių saugojimo galimybių tai yra geriausias pasirinkimas bet kokiam turtui.

5435 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Imou

IMOU Cruiser SE+ 4MP kamera - pažangi lauko apsaugos sistema su pasukimo ir pakreipimo funkcija

IMOU Cruiser SE+ 4MP kamera yra pažangus lauko apsaugos sprendimas, skirtas visapusiškam stebėjimui, pasižymintis didelės raiškos vaizdo įrašais, išmaniosiomis funkcijomis ir tvirta konstrukcija. Nesvarbu, ar kamera Cruiser SE+ naudojama gyvenamosiose, ar komercinėse patalpose, ji užtikrina patikimą ir veiksmingą stebėjimą.

Pagrindinės funkcijos:

  • 4 MP itin didelė raiška: 4MP raiška fiksuoja itin aiškią ir detalią vaizdo medžiagą, todėl galima tiksliai atpažinti veidus, objektus ir veiksmus.
  • 360° pasukimas ir pakreipimas: Kamerą galima pasukti 360° kampu horizontaliai ir 90° kampu vertikaliai, taip užtikrinant visišką aprėptį ir panaikinant akląsias zonas. Toks platus judesių diapazonas užtikrina, kad būtų matomas kiekvienas stebimos teritorijos kampelis.
  • Žmogaus aptikimas su dirbtiniu intelektu: Naudojant pažangią dirbtinio intelekto technologiją, kamera tiksliai atskiria žmogaus judesius nuo kitų veiksmų, todėl sumažėja klaidingų pavojaus signalų, kuriuos sukelia naminiai gyvūnai, transporto priemonės ar aplinkos veiksniai, ir užtikrinamas tinkamas perspėjimas.
  • Naktinis matymas: Kamera turi galingus infraraudonųjų spindulių šviesos diodus, todėl iki 30 metrų atstumu (98 pėdų atstumu), esant silpnam apšvietimui arba visiškoje tamsoje, aiškiai ir detaliai filmuoja, užtikrindama nuolatinį stebėjimą dieną ir naktį.
  • Išmanusis judesio sekimas: Cruiser SE+ gali automatiškai sekti judančius objektus, išlaikyti juos fokusuotus ir užtikrinti, kad niekada nepraleisite jokios svarbios veiklos jos veikimo zonoje.
  • Dvipusis garsas: Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis palengvina bendravimą realiuoju laiku, todėl galite bendrauti su šeimos nariais, naminiais gyvūnais ar lankytojais ir net perspėti potencialius įsibrovėlius.
  • Oro sąlygoms atspari konstrukcija: IP66 atsparumo atmosferos poveikiui klasė, todėl kamera sukurta taip, kad atlaikytų įvairias oro sąlygas, todėl ją galima patikimai įrengti lauke ir užtikrinti ilgaamžiškumą.
  • Lanksčios laikymo galimybės: Palaikoma ir debesų saugykla, ir vietinė saugykla naudojant MicroSD kortelę (iki 256 GB), todėl galima lanksčiai ir saugiai saugoti vaizdo įrašus.
  • Išmanieji įspėjimai apie judesį: Aptikus judesį, išmaniuoju telefonu iškart gaunami pranešimai, todėl galite greitai reaguoti į bet kokią potencialią grėsmę saugumui.
  • Lengvas montavimas: Nesudėtingas sąrankos procesas naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę: Cruiser SE+ galima lengvai integruoti į esamą Wi-Fi tinklą, todėl įrenginys yra nesudėtingas ir prieinamas bet kokio techninio lygio naudotojams.
  • Privatumo režimas: Imou Life (Google Play versija) programėlėje įjunkite privatumo režimą, kad išjungtumėte tiesioginę peržiūrą ir įrašymą, ir būsite ramūs, kai jums reikia privatumo.

IMOU Cruiser SE+ 4MP kamera yra išskirtinis pasirinkimas ieškantiems išsamių ir pažangių saugumo sprendimų. Itin didelė 4 MP raiška, dirbtinio intelekto valdomas žmogaus aptikimas, išmanusis judesio sekimas ir plačios pasukimo ir pakreipimo galimybės užtikrina, kad kiekvienas jūsų turto kampelis bus tiksliai aprėptas. Naktinio matymo, dvipusio garso, privatumo režimo ir lanksčių saugojimo parinkčių derinys paverčia šią kamerą universaliu ir patikimu stebėjimo pasirinkimu. Nesvarbu, ar naudojamas namų, ar verslo apsaugai, Cruiser SE+ dėl savo patikimų funkcijų ir paprasto naudojimo užtikrina ramybę ir užtikrina, kad jūsų turtas visada būtų gerai apsaugotas.

Kodėl verta rinktis IMOU Cruiser SE+ 4MP?

Pasirinkę IMOU Cruiser SE+ 4MP kamerą, galėsite naudotis aukščiausio lygio lauko saugumo priemonėmis, nes ji pasižymi visapusiškomis funkcijomis. 4 MP itin didelės raiškos kamera užtikrina aiškią ir detalią filmuotą medžiagą, kuri labai svarbi norint tiksliai atpažinti veidus ir objektus. 360° pasukimo ir 90° pakreipimo galimybės panaikina akląsias zonas, todėl visiškai aprėpia jūsų teritoriją. Pažangus dirbtinio intelekto žmogaus aptikimas sumažina klaidingų pavojaus signalų skaičių, sutelkdamas dėmesį į tikras grėsmes. Naktinis matymas iki 30 metrų atstumu ir išmanusis judesio sekimas informuoja jus apie bet kokią veiklą dieną ar naktį. Kamera atspari oro sąlygoms užtikrina patvarumą įvairiomis sąlygomis, o dvipusis garsas leidžia bendrauti realiuoju laiku. Dėl paprasto įdiegimo naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę ir lanksčių saugojimo galimybių Cruiser SE+ yra patikimas ir patogus sprendimas jūsų saugumo poreikiams.

Nuorodą į gamintojo puslapį: Cruiser SE+ 4MP

Kita Imou produkciją galite rasti čia: Imou

Imou Life (Google Play versija)

Savybės
Belaidžio ryšio tipas WLAN
IR pašvietimas Yes
Lęšis Varifocal
Vaizdo kameros raiška 4 Mega Pixel
Įėjimo/išėjimo jungtys 1

Įprastai prekes pristatome per 1-3 darbo dienas.
  
Pristatymo būdai:

  • DPD kurjeris
  • DPD paštomatai

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas gali keistis ir būti pateikiamas tik mums patvirtinus Jūsų užsakymą. Apie tai informuosime elektroniniu paštu arba telefonu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
IMOU Cruiser SE+ 4MP kamera siūlo itin didelės raiškos vaizdo įrašus, 360° pasukim..
5435
Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37066342234

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink