Iki nemokamo pristatymo liko 24.20€

Kas mes?

Jau 5 metai kaip dirbame elektroninės komercijos srityje, tiekdami pigias elektronikos, elektros ir kitas prekes. Mūsų aukščiausias prioritetas yra kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, todėl jei kyla klausimų, drąsiai kreipkitės, mielai pabendrausim!


 

IMOU Belaidė kamera BULLET PRO 5MP IPC-F52MIP

Prekės kodas: 1391740908

Turimas kiekis: 5

IMOU Bullet Pro 5 MP kamera, idealiai tinkanti lauko stebėjimui. Dėl didelės raiškos vaizdo įrašo, oro sąlygoms atsparios konstrukcijos, modernaus naktinio matymo ir paprasto PoE diegimo ji užtikrina patikimą namų ir įmonių saugumą.

7283 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Imou

IMOU Bullet Pro 5 MP - Pažangi lauko stebėjimo kamera

Pagerinkite savo lauko apsaugą naudodami Bullet Pro 5MP kamerą, sukurtą taip, kad ji pasižymėtų išskirtiniu našumu ir patikimumu bet kokioje aplinkoje. Ši kamera puikiai tinka namams, įmonėms ir lauko teritorijoms, joje suderintas didelės raiškos vaizdas ir patikimos funkcijos, kad būtų užtikrintas visapusiškas stebėjimas ir ramybė.

Pagrindinės funkcijos:

  • Didelės raiškos vaizdas: Įrašykite detalų 5 megapikselių vaizdo įrašą, kad stebėjimas būtų visiškai aiškus.
  • Atspari atmosferos poveikiui ir vandalizmui: pagaminta atšiaurioms lauko sąlygoms, kad būtų patvari ir patikima ištisus metus.
  • Pažangus infraraudonųjų spindulių (IR) naktinis matymas: Užtikrina aiškią vaizdo medžiagą esant prastam apšvietimui arba naktį, padidindama matomumą iki tam tikro atstumo.
  • Maitinimas per Ethernet (PoE): Supaprastinkite diegimą naudodami PoE funkciją, kai maitinimui ir duomenų perdavimui naudojamas vienas kabelis.
  • Lanksčios ryšio parinktys: Palaikomos Wi-Fi ir eterneto jungtys, kad būtų galima įvairiai įdiegti ir nustatyti.
  • Nuotolinis stebėjimas: Stebėkite tiesioginę transliaciją, peržiūrėkite įrašus ir reguliuokite nustatymus nuotoliniu būdu naudodami Imou Life (Google Play versija) mobiliąją programėlę išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje.
  • Judesio aptikimo įspėjimai: Gaukite tiesioginius pranešimus į savo įrenginį, kai kameros matymo lauke aptinkamas judesys.
  • Platus matymo kampas: Plataus kampo objektyvas leidžia užfiksuoti didelę teritoriją, todėl idealiai tinka veiksmingai stebėti dideles lauko erdves.
  • Lengvas montavimas ir nustatymas: Patogus naudotojui dizainas ir intuityvus valdymas užtikrina paprastą įrengimą ir veikimą.

Bullet Pro 5 MP kamera yra patikimas jūsų lauko apsaugos partneris, siūlantis patikimas funkcijas, pritaikytas efektyviam stebėjimui. Nesvarbu, ar saugote savo nuosavybę, stebite automobilių stovėjimo aikštelę, ar didinate verslo saugumą, jos didelės raiškos vaizdas, oro sąlygoms atspari konstrukcija ir pažangios naktinio matymo galimybės užtikrina aiškų ir patikimą stebėjimą dieną ir naktį.

Kodėl verta rinktis IMOU Bullet Pro 5MP?

Rinkitės Bullet Pro 5MP kamerą, jei norite užtikrinti puikų lauko stebėjimą, kuriame dera didelės raiškos aiškumas ir tvirtas patvarumas. Jos oro sąlygoms atspari konstrukcija užtikrina patikimą veikimą bet kokiomis sąlygomis, o pažangi infraraudonųjų spindulių naktinio matymo sistema užtikrina aiškią filmuotą medžiagą net tamsoje. Lengvas montavimas naudojant Power over Ethernet (PoE) ir lanksčios ryšio parinktys leidžia be vargo stebėti savo turtą nuotoliniu būdu naudojant Imou Life (Google Play versija) programėlę. Nesvarbu, ar saugote namus, ar verslą,  Bullet Pro 5MP užtikrina ramybę dėl savo išsamių funkcijų ir patikimo veikimo dieną ir naktį.

Nuorodą į gamintojo puslapį: Bullet Pro

Kita Imou produkciją galite rasti čia: Imou

Imou Life (Google Play versija)

Savybės
Belaidžio ryšio tipas WLAN
IR pašvietimas Yes
Kameros korpuso tipas Bullet
Lęšis 3.6 - 4mm
Montavimas Outdoor
Vaizdo kameros raiška 5 Mega Pixel
Įėjimo/išėjimo jungtys Built-in

Įprastai prekes pristatome per 1-3 darbo dienas.
  
Pristatymo būdai:

  • DPD kurjeris
  • DPD paštomatai

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas gali keistis ir būti pateikiamas tik mums patvirtinus Jūsų užsakymą. Apie tai informuosime elektroniniu paštu arba telefonu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
IMOU Bullet Pro 5 MP kamera, idealiai tinkanti lauko stebėjimui. Dėl didelės raiškos vaizdo į..
7283
Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37066342234

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink