Iki nemokamo pristatymo liko 24.20€

Kas mes?

Jau 5 metai kaip dirbame elektroninės komercijos srityje, tiekdami pigias elektronikos, elektros ir kitas prekes. Mūsų aukščiausias prioritetas yra kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, todėl jei kyla klausimų, drąsiai kreipkitės, mielai pabendrausim!


 

IMOU Belaidė kamera 4MP RANGER 2 IPC-A42P-L

Prekės kodas: 1408030920

Turimas kiekis: 8

IMOU Ranger 2 4 MP universali kamera siūlo didelės raiškos vaizdo įrašus, dirbtinio intelekto žmogaus aptikimo funkciją ir visapusišką aprėptį su pasukimo ir pakreipimo funkcija. Ji turi išmaniuosius įspėjimus apie judesį, dvipusį garsą, naktinį matymą ir paprastą montavimą, todėl yra idealus pasirinkimas patikimai visos paros (24/7) namų ar verslo apsaugai.

3701 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Imou

IMOU Ranger 2 4MP kamera - visapusiškas apsaugos sprendimas

IMOU Ranger 2 4MP kamera sukurta siekiant užtikrinti aukščiausio lygio namų ar verslo stebėjimą, suderinant pažangias funkcijas ir patogų funkcionalumą. Ši universali kamera pasižymi aukštos kokybės vaizdu, pažangiu stebėjimu ir patikimu veikimu, todėl yra idealus pasirinkimas jūsų turto saugumui užtikrinti.

Pagrindinės funkcijos:

  • 4 MP didelės raiškos vaizdo įrašas: Ranger 2 fiksuoja aiškų ir detalų 4 MP raiškos vaizdą, todėl galite lengvai atpažinti veidus, objektus ir kitas svarbias detales. Šis aukštos kokybės vaizdo įrašas užtikrina, kad kiekviena akimirka būtų užfiksuota tiksliai.
  • AI žmogaus aptikimas: Naudodamas pažangią dirbtinio intelekto technologiją, Ranger 2 gali tiksliai atskirti žmones ir kitus judančius objektus. Tai sumažina klaidingų pavojaus signalų skaičių ir užtikrina, kad būsite įspėti tik apie atitinkamą veiklą.
  • Išmanieji įspėjimai apie judesį: Aptikus judesį, realiuoju laiku tiesiai į išmanųjį telefoną siunčiami pranešimai. Ši funkcija leidžia greitai reaguoti į bet kokią neįprastą veiklą ir taip padidinti jūsų saugumą.
  • Dvipusis garsas: Per kameros integruotą mikrofoną ir garsiakalbį be vargo bendraukite su šeimos nariais, naminiais gyvūnais ar lankytojais. Ši funkcija suteikia papildomo patogumo ir bendravimo.
  • Pasukimo ir pakreipimo funkcija: Ranger 2 užtikrina plačią aprėptį, nes ją galima pasukti 355° kampu ir pakreipti 90° kampu. Toks lankstumas leidžia stebėti dideles teritorijas ir reguliuoti kameros vaizdą nuotoliniu būdu per Imou Life (Google Play versija) programėlę.
  • Naktinis matymas: Ranger 2 turi infraraudonųjų spindulių naktinio matymo funkciją, todėl net ir visiškoje tamsoje galima aiškiai matyti vaizdo įrašus, o tai užtikrina visą parą trunkantį stebėjimą ir ramybę.
  • Platus matymo kampas: Kameros 93° plataus kampo objektyvas sumažina akląsias zonas ir užtikrina visapusišką aprėptį, todėl su viena kamera lengviau stebėti didesnes teritorijas. 
  • Debesis ir vietinė saugykla: Galite rinktis saugią debesijos saugyklą arba vietinę saugyklą naudodami MicroSD kortelę (iki 256 GB). Toks lankstumas užtikrina, kad įrašai būtų saugiai saugomi ir lengvai pasiekiami. 
  • Privatumo režimas: Per Imou Life. (Google Play versija) programėlę greitai įjunkite privatumo režimą, kad išjungtumėte tiesioginę peržiūrą ir įrašymą. Ši funkcija užtikrina, kad prireikus būtų išsaugotas jūsų privatumas. 
  • Lengvas įdiegimas: Imou Life. (Google Play versija) padės jums atlikti paprastą sąrankos procesą, todėl galėsite greitai ir be jokių techninių žinių prijungti kamerą prie savo Wi-Fi tinklo.

IMOU Ranger 2 4 MP kamera yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori padidinti savo saugumą naudodami pažangias technologijas ir patikimą veikimą. Dėl didelės raiškos vaizdo, išmaniojo dirbtinio intelekto aptikimo ir plačios aprėpties ši kamera užtikrina veiksmingą stebėjimą tiek namų, tiek verslo aplinkoje. Dėl patogių funkcijų ir lanksčių saugojimo galimybių ši kamera yra patogus ir efektyvus apsaugos sprendimas, užtikrinantis ramybę ir patikimą jūsų turto apsaugą.

Kodėl verta rinktis IMOU Ranger 2?

IMOU Ranger 2 4 MP kamera yra puikus pasirinkimas namų ar verslo saugumui padidinti. Ji siūlo didelės raiškos 4 MP vaizdo įrašus, kad filmuota medžiaga būtų aiški ir detali, pažangų dirbtinio intelekto žmogaus aptikimą, kad sumažėtų klaidingų pavojaus signalų, ir visapusišką aprėptį, kurią užtikrina pasukimo ir pakreipimo funkcija. Su tokiomis funkcijomis kaip išmanūs įspėjimai apie judesį, dvipusis garsas ir patikimas naktinis matymas, Ranger 2 užtikrina 24 valandų per parą, 7 dienų per savaitę stebėjimą. Lengvai montuojama ir turinti lanksčias saugojimo galimybes, ji užtikrina, kad jūsų turtas visada būtų gerai apsaugotas.

Nuorodą į gamintojo puslapį: Ranger 2

Kit Imou produkciją galite rasti čia: Imou

Imou Life (Google Play versija)

Savybės
Belaidžio ryšio tipas WLAN
Kameros korpuso tipas Other
Lęšis 3.6 - 4mm
Matymo laukas 360 degrees
Montavimas Indoor
Vaizdo kameros raiška 4 Mega Pixel

Įprastai prekes pristatome per 1-3 darbo dienas.
  
Pristatymo būdai:

  • DPD kurjeris
  • DPD paštomatai

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas gali keistis ir būti pateikiamas tik mums patvirtinus Jūsų užsakymą. Apie tai informuosime elektroniniu paštu arba telefonu.

Parašyti atsiliepimą
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
IMOU Ranger 2 4 MP universali kamera siūlo didelės raiškos vaizdo įrašus, dirbtinio in..
3701
Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37066342234

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink