• Lithuanian
  • English

Tp-Link

Atsiprašome, tačiau pasirinkto gamintojo prekių šiuo metu neturime!

Tp-Link

TP-Link: novatoriški ryšio ir išmaniųjų namų sprendimai


TP-Link yra vienas iš lyderianjančių patikimų, bet nebrangių tinklo įrenginių ir išmaniųjų namų sprendimų gamintojų. Įkurta 1996 m. TP-Link tapo vienu patikimiausių vardų šioje rinkoje, siūlanti platų gaminių asortimentą, skirtą diegti ir palaikyti sklandų bei patikimą ryšį skirtą tiek privatiems tiek verslo vartotojams. Jų produktų asortimentą sudaro TP-Link Wi-Fi maršrutizatoriai, komutatoriai, namų bevielio „Mesh“ tinklo sistema, bevielio ryšio stiprintuvai, Wi-Fi prieigos taškai, „Tapo“ serijos išmaniosios vaizdo stebėjimo kameros, „Kasa“ serijos išmanieji įrenginiai ir tinklo jungikliai, patenkinantys įvairius belaidžio ir laidinio ryšio poreikius.

Pagrindiniai produktai

1. TP-Link Wi-Fi maršrutizatoriai: TP-Link siūlo įvairius maršrutizatorius, kad patenkintų skirtingus poreikius, nuo paprasto naudojimo namuose iki didelio tinklo našumo reikalaujančių žaidimų:

  • „Archer“ serija: žinoma dėl didelės spartos „Wi-Fi“, pažangios saugos ir patikimo ryšio. Tokie modeliai kaip TP-Link Archer AX11000 užtikrina trijų juostų „Wi-Fi 6“ našumą, idealiai tinkantį žaidimams ir srautiniam perdavimui.
  • „Deco“ serija: tinklinės (Mesh) „Wi-Fi“ sistemos, tokios kaip „TP-Link Deco X60“ užtikrina jog belaidis ryšys aprėptų visą namą, būtų sklandus ir turėtų lengvą sąranką naudojant „Deco“ programėlę.

2. TP-Link bevielio ryšio stiprintuvai: padidinkite ir išplėskite savo „Wi-Fi“ aprėptį:

  • RE serija: tokie įrenginiai kaip TP-Link RE650 siūlo didelės spartos dviejų juostų Wi-Fi ryšį, kad pašalintų „negyvas zonas“ ir pagerintų signalo stiprumą jūsų namuose.

3. „Kasa Smart“: „TP-Link“ „Kasa Smart“ liniją sudaro įvairūs įrenginiai, skirti automatizuoti ir valdyti jūsų namus:

  • „Kasa“ serijos išmaniosios kameros: stebėkite savo namus naudodami vidaus ir lauko kameras, pvz., Kasa Spot (KC400), siūlančias 2K vaizdo įrašus, naktinį matymą ir judesio aptikimą.

  • „Kasa Smart Lighting“: naudojant išmaniąsias lemputes ir jungiklius, tokius kaip „Kasa KL130“, galima pritaikyti apšvietimo valdymą naudojant „Kasa“ programėlę.

4. TP-Link komutatoriai: TP-Link teikia patikimus komutatorius tiek namų, tiek verslo tinklui:

  • „JetStream“ serija: valdomi komutatoriai, tokie kaip TP-Link TL-SG3428, siūlo pažangias funkcijas, įskaitant VLAN palaikymą, QoS ir tinklo saugos patobulinimus.
  • „Easy smart switches“ modeliai, tokie kaip TP-Link TL-SG105E, idealiai tinka mažiems biurams, užtikrina paprastą valdymą ir efektyvų tinklo segmentavimą.

Išplėstinės funkcijos ir technologijos

  • „Wi-Fi 6“ technologija: naujausi „TP-Link“ maršrutizatoriai ir „Mesh“ bevielio tinklo sistemos palaiko „Wi-Fi 6“, siūlydami didesnį greitį, didesnę talpą ir sumažintą visų prijungtų įrenginių delsą.
  • HomeCare™: integruotos saugos funkcijos, įskaitant antivirusinę apsaugą, turinio kontrolės funkciją ir QoS, padeda užtikrinti tinklo saugumą ir efektyvumą.
  • „TP-Link“ „Tether“ programėlė: supaprastina tinklo valdymą dėka paprastos sąrankos, nuotolinio valdymo ir prijungtų įrenginių stebėjimo realiuoju laiku. 

Taikymo sritys

  • Namų tinklas: „TP-Link“ maršrutizatoriai ir bevielio ryšio stiprintuvai užtikrina stiprų ir patikimą „Wi-Fi“ ryšį jūsų namuose, palaikydami kelis įrenginius vienu metu.
  • Verslo tinklai: plečiami komutatoriai ir pramoniniai maršrutizatoriai yra patikimi sprendimai mažoms ir vidutinėms įmonėms.
  • Išmanieji namai: „Kasa Smart“ įrenginių linija siūlo patogų namų automatizavimą, padidindama saugumą, energijos vartojimo efektyvumą ir patogumą.

Kodėl verta rinktis TP-Link?

TP-Link sujungia pažangiausias technologijas su patogiu dizainu, suteikdamas patikimus ryšio sprendimus namams ir įmonėms. Didžiausią dėmesį skirdama naujovėms, kokybei ir klientų pasitenkinimui, TP-Link tampa vienu iš lyderių tinklo įrenginių ir išmaniųjų namų produktų srityje.

Atraskite geriausius tinklo įrenginių ir išmaniųjų namų sprendimus naudodami TP-Link. 

Sužinokite daugiau apie TP-Link Archer seriją čia.
Sužinokite daugiau apie „Wi-Fi 6“ technologiją čia.

Turite klausimų?

Paskambinkite mums:

+37065393963

Rašykite mums el. paštu:

info@primtech.lt

Darbo valandos:

I-V 8:00 - 17:00
Rašyk
Skambink